500 БЕЗПЛАТНИ МЕДИЦИНСКИ КОНСУЛТАЦИИ В ПРИЛОЖЕНИЕТО MEDUNIQA: ЗК „УНИКА БЪЛГАРИЯ

През месец март 2020 година в България беше обявено извънредно положение поради разпространението на COVID-19. През същия месец, без да подозира пред какво ще бъде изправен целият свят, беше планиран и стартът на приложението за онлайн медицински консултации MedUNIQA, разработено за ЗК УНИКА, като допълнителна услуга за клиенти със сключена застраховка „УНИКА за нашето здраве“. Но по време на това извънредното положение, бяха отменени възможностите за контролни и профилактични прегледи, а много хора се страхуваха и избягваха посещението на болници и медицински центрове, което направи онлайн консултациите още по-привлекателни за потребителите. Трудностите, пред които всички се оказахме изправени, провокира корпоративния свят с ресурса, с които разполага, да окаже своята подкрепа, за да се справим с най-малко последици и щети.

Във възможностите на УНИКА беше да предостави консултации с лекар в 11 от най-търсените области без да има риск от заразяване както за пациенти, така и за консултанти.

 УНИКА осигури 500 безплатни онлайн медицински консултации за всеки един нуждаещ се без каквито и да било ограничения, като разходите бяха поети от компанията.        

Целта на проекта е да позволи на всеки един потребител, който има някакви здравословни притеснения да получи навременна медицинска консултация и да не неглижира общото си здравословно състояние. Същевременно се спазват и препоръките за социална изолация и не се поставя в риск от заразяване нито потребителят, нито консултантът.

Вижте повече в прикачения файл!