Петър Аврамов и Стоян Проданов са носители на приза „За цялостен принос в развитието на българското застраховане” на фондация „Проф. д-р В.Гаврийски"

На професионалния празник на застрахователната общност 1 октомври  фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски” обяви носителите на традиционните национални призове за 2020 г. Те се връчват на заслужили и утвърдени специалисти и мениджъри в българското застраховане и осигуряване. Тази година със стойностната награда се удостояват:

 

Национален приз „За цялостен принос в развитието на българското застраховане”

  • Петър Веселинов Аврамов - зам. председател на Съвета на Директорите на ЗД ”Евроинс” и Председател на надзорния съвет на „ЗД ЕИГ Ре” АД
  • проф. д-р. Стоян Станимиров Проданов - Изпълнителен директор на  ЗД „Бул Инс” АД и Ръководител катедра „Финанси” в Стопанска академия – Свищов     

 

Национален приз „За цялостен принос в развитието на българското осигуряване”

  • Мирослав Крумов Маринов - Изпълнителен директор на ПОД”Доверие” АД

 

Национален приз „За цялостен принос в развитието на посредничеството в застраховането”

  • Михаил Димитров Антонов - Управител на Застрахователен брокер „АВВИ” ООД

 

Наградите на фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски” се присъждат на заслужили и утвърдени специалисти и мениджъри в българското застраховане и осигуряване. Това са лица, които в хода на годините със своите професионални, иновативни и лидерски качества, с креативен дух, експертиза, почтеност, хуманност и позитивни нагласи за интелигентно надграждане са допринесли изключително много за европейската промяна и развитието на модерното предприемачество, в аспекта на приоритетите, бизнес средата и градивните ценности на бъдещето. Отличените професионалисти получават статуетката на Богинята на победата „Нике” и значката с лика на Патрона на Фондацията.