Стартира конкурсът „Застрахователи за обществото“ 2021

За седма поредна година чрез конкурса  „Застрахователи за обществото“ ще бъдат отличени компаниите с най-голям принос към обществото.  Поредното издание стартира на 10.08.2021 г.

Тази година инициативата бележи ново положително развитие. Към досегашните организатори Асоциацията на българските застрахователи и Българска Асоциация на Застрахователните Брокери се присъединяват и други две сдружения - Асоциацията на застрахователните брокери в България и Обединени Застрахователни Брокери. Техните членове ще могат да кандидатстват със свои проектни предложения за конкурса и ще имат право да гласуват за определяне на победителите. По този начин конкурсът „Застрахователи за обществото“ се превръща в още по-представителна за застрахователния сектор инициатива, а разширяването на обхвата му ясно демонстрира смисъла и ползата от него.

Членовете на асоциациите – организатори на конкурса могат да представят своите инициативи за включване в конкурса в периода от 10 август до 10 септември 2021 г. Победителите се излъчват чрез гласуване от застрахователните дружества и застрахователните брокери, членове на асоциациите-организатори.

Победителите в  конкурса „Застрахователи за обществото“ ще бъдат обявени на 1 октомври - Деня на застрахователя.

Важни дати:

Период на представяне на проекти от кандидатите:  10.08 - 10.09.2021 г.

Гласуване: в периода 17-26.09. 2021г.

Обявяване на победителите: 01.10.2021 г.