Включете се в образователната игра-тест с награди „Без грешки на пътя“!

 

Деца и възрастни, образователни и други организации могат да се включат в играта като решат теста „Без грешки на пътя“, достъпен чрез сайта на Асоциацията на българските затрахователи – www.abz.bg. Участниците трябва да открият дали има грешки и да посочат какви са те в десет ситуации на пътя, представени в теста. Така освен да проверят и обогатят познанията си за основните правила за безопасност на пътя, те ще могат да участват и в томбола с награди.

Ето какви са те: 3 ваучера от магазин за техника, всеки на стойност 100 лв. за индивиуални участници и 3 ваучера от магазин за техника/книжарница, всеки на стойност 200 лв. за групови участници (образователни организации, училища и други).

Играта се провежда в периода 20 септември – 22 октомври 2021 г. Условието е участниците да отговорят на правилно на 10-те въпроса от теста „Без грешки на пътя“. С подаване на свой адрес на електронна поща участниците ще могат да се включат в томболата за награди, а печелившите ще бъдат определени на 28 октомври 2021 г.

Тестът „Без грешки на пътя“ и играта с награди са част от дейностите на Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ) и Гаранционния фонд (ГФ), с които участват в международната инициатива „Заедно за безопасността на децата на пътя!“. Тя обединява организации и застрахователни асоциации от осем европейски държави - Австрия, България, Хърватия, Унгария, Полша, Румъния, Словакия и Словения. Участниците в нея, с различни инициативи и дейности, призовават за повишено внимание на пътя, за да бъде опазено най-ценното за всички нас – здравето и живота на нашите деца.

 

Повече за образователната игра-тест „Без грешки на пътя“

Освен да проверите и обогатите познанията си за правилата за безопасност, с решаване на теста „Без грешки на пътя" ще можете да участвате в томбола с награди!

Мисията ви е да откриете дали има грешки и да посочите кои са те в 10-те ситуации на пътя, представени в теста.

 

Кой може да участва?

- Индивидуално участие: дете/родител

- Групово участие от името на организация: в играта могат да се включат училища или отделни класове, образователни и културни организации, работещи с деца и други.

 

  • При регистрацията за участие в края на теста има обособени отделни полета съответно за индивидуално и за групово участие.
  • Наградите от томболата са различни за двете категории участници и ще се теглят отделно!

 

Какъв е периодът на играта?

 Играта ще се проведе в периода 20 септември -22 октомври 2021 г.

 

Какви са наградите?

За индивидуално участие: деца/родител: 3 ваучера от магазин за техника, всеки на стойност от 100 лв.

За групово участие от името на организация: 3 ваучера, всеки на стойност от 200 лв. от магазин за техника/книжарница

 

Как да участвате?

- Отговорете правилно на 10-те въпроса от теста „Без грешки на пътя“ и съберете 10 точки!

- За индивидуални участници: Подайте точен адрес на електронна поща за връзка в посоченото поле в края на теста! Така ще се включите в томболата и имате шанс да спечелите един от 3-те ваучера, всеки на стойност от 100 лв.

- Групово участие от името на организация: Подайте името на организацията, броя деца, участвали в решаването на теста и  точен адрес на електронна поща за връзка в посоченото поле в края на теста! Така ще се включите в томболата и имате шанс да спечелите един от 3-те ваучера, всеки на стойност от 200 лв.

 

Как и кога ще се теглят наградите?

- Томболата ще се разиграе само сред участниците, попълнили теста в периода 20 септември -22 октомври 2021 г. , постигнали резултат от 10 точки и подали свой коректен е-мейл адрес.

- Тегленето на наградите ще се проведе на 28 октомври 2021 г. То ще се извърши автоматично на случаен принцип чрез специализиран софтуер.

- Печелившите ще бъдат уведомени чрез съобщение от АБЗ, изпратено до съответния  печеливш e-мейл адрес. 

 

Вижте официалните правила на играта в прикачения файл!