ЗД Евроинс АД: Дарение на средства на Фондация „Благотворител” за провеждане на национален ученически конкурс " Млад Благотворител"2021г.

«ЗД Евроинс» АД  осигури дарение на стойност 10 000 лв. на Фондация "Благотворител" за провеждане на националния ученически конкурс "Млад Благотворител" 2021г. В конкурса участват отбори от ученици от 7-ми до 12-ти клас от цялата страна, които желаят да бъдат доброволци и да реализират свои каузи. Те представят своите проекти пред жури и класиралите се на първите пет места получават финансиране за реализиране на проектите. Победителите също така преминават обучение „Лидерство и управление на проекти”. В конкурса "Млад Благотворител" 2021-ва година участваха 250 ученици със свои благотворителни идеи, които с работа в екип изпратиха общо 47 проекта в областите Екология-опазване и грижа за околната среда; Съхраняване на музикалното наследство на България  и Подкрепа за деца или възрастни хора в нужда.

«ЗД Евроинс» АД: „Целта на конкурса е  да изберем и помогнем  на учениците,  създали благотворителни инициативи, да  ги реализират. Да им дадем възможност да се уверят, че невъзможни неща не съществуват и че всичко е възможно стига да работиш упорито, и да не се отказваш от мечтите си.“

 

Вижте видео на проекта-победител от конкурса!

 

Вижте повече за проекта в прикачения документ в pdf формат!