Гласуването за определяне на победителите конкурса „Застрахователи за обществото 2022“ ще се състои в периода 15-28 септември 2022 г.

 

От 15 септември стартира гласуването за определяне на победителите  в конкурса „Застрахователи за обществото 2022“, като то ще продължи до 28 септември, включително.

В осмото издание на конкурса „Застрахователи за обществото“  се включиха осем стойностни и интересни инициативи, реализирани от застрахователни компании. Информация за номинираните инициативи е публикувана на специално създадена платформа на сайта на БАЗБ, както и на сайта на АБЗ в раздел „Застрахователи за обществото 2022“.

Разгледайте номинациите и гласувайте!

 

Регламент за гласуване

Право на глас имат само членовете на сдруженията-организатори на конкурса „Застрахователи за обществото“ - Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ), Българска Асоциация на Застрахователните Брокери (БАЗБ), Асоциацията на застрахователните брокери в България (АЗББ) и Обединени Застрахователни Брокери (ОЗБ).

Всеки член на сдруженията има право на един глас, като посочи своя избор за I-во, II-ро и III-то място. Не може да се гласува за собствен проект.

Вотът трябва да бъде изпратен до АБЗ и/или БАЗБ на следните адреси на електронна поща:

АБЗ: abz@abz.bg

БАЗБ: office@baib.bg

Краен срок за гласуване – 28 септември 2022 г. включително.