Уника: UNIQA подари 500 безплатни здравни онлайн консултации

Кампанията е насочена към насърчаване превантивната профилактика и създаването на навици в хората да обръщат внимание на здравето си, чрез регулярни медицински прегледи.

За трета поредна година УНИКА България предостави 500 безплатни онлайн консултации през приложението MedUNIQA* с медицински специалисти и даде възможност на всеки желаещ да получи онлайн съвет от предпочитан лекар. Безплатните консултации по традиция бяха през месец май и се осъществиха през приложението MedUNIQA, като желаещите трябваше да заявят своята онлайн консултация на https://med.uniqa.bg/home.

Уеб приложението MedUNIQA предлага възможност за консултация в рамките на 24 часа от денонощието, 7 дни в седмицата. Потребителите могат да се запознаят с биографията и рейтинга на лекарите, консултиращи в специалностите "акушер-гинекология и бременност", "вътрешни болести и COVID-19", "гастроентерология", "дерматология", "ендокринология", "ортопедия", "очни болести", "педиатрия и COVID- 19", "психология", "урология" и "хранене и диетика".
Търсещите медицински съвет могат да избират между 11 специалности и над 150 лекари и специалисти в различни области, доказани професионалисти, доценти и професори.

Информационната кампания беше подкрепена с участието на известната в социалните медии инфлуенсърка Radostna Mama, благодарение на която кампанията достигна до по-широк кръг от родители с деца. Кампанията получи отразяване и в ключови медии, и онлайн портали.

Резултати

Бяха проведени 500 безплатни онлайн консултации. Кампанията беше осъществена в социалните медии, дигитални канали, медии, под надслов „По-добре е с медицински консултации под ръка“.

 

Вижте повече за проекта в прикачения документ в pdf формат!

Начало