Играта-тест „Без грешки на пътя“ приключи при голям интерес

Играта-тест „Без грешки на пътя“ приключи на 22 октомври при голям обществен интерес. Резултатите са показателни –  тестът е решен от общо 19 380 души от цялата страна!

Индивидуалните участници в играта са 4 372. Груповите участници – училища и детски градини от цялата страна – са 846. Така, чрез групови занимания тестът е решен от общо 15 008  деца.

На 28 октомври чрез томбола ще бъдат изтеглени печелившите участници. Те ще бъдат уведомени на предоставения от тях при регистрация за играта адрес на електронна поща.

Ще бъдат разпределени следните награди:

-        За индивидуално участие: 3 ваучера от магазин за техника, всеки на стойност от 100 лв.

-        За групово участие от името на организация: 3 ваучера, всеки на стойност от 200 лв. от магазин за техника/книжарница

 

Тестът „Без грешки на пътя“ и играта с награди, която се проведе в периода 20 септември - 22 октомври 2021 г.,  са част от дейностите на Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ) и Гаранционния фонд (ГФ), с които участват в международната инициатива „Заедно за безопасността на децата на пътя!“. Тя обединява организации и застрахователни асоциации от осем европейски държави - Австрия, България, Хърватия, Унгария, Полша, Румъния, Словакия и Словения.

Образователният онлайн тест по пътна безопасност за деца „Без грешки на пътя“  ще продължава да е достъпен за всички чрез интернет страница на АБЗ и може да бъде използван за образователни цели. В теста чрез картинки са представени 10 обичайни ситуации на пътя, а целта е участниците да открият дали има „грешка на пътя“ и да посочат каква е тя.  Към всеки въпрос-ситуация има разработена кратка образователна част. Тестът, освен за индивидуално участие, е подходящ и за групови занимания/уроци с деца на тема пътна безопасност и основни правила за движение по пътищата.

 

Официалните правила за провеждането на играта „Без грешки на пътя“ можете да намерите в прикачения pdf файл.

Начало