Стартира 9-то издание на конкурса „Застрахователи за обществото 2023“

 

На 1 август 2023 г. стартира деветото издание на конкурса „Застрахователи за обществото“, Утвърдил се като традиционно събитие, с което почитаме професионалния празник „Деня на застрахователя“,  чрез конкурса за пореден път ще бъдат отличени компаниите от застрахователния сектор с най-голям принос към обществото.

Организатори на конкурса са Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ), Българска Асоциация на Застрахователните Брокери (БАЗБ), Асоциацията на застрахователните брокери в България (АЗББ) и Обединени Застрахователни Брокери (ОЗБ). Техните членове могат да кандидатстват със свои проектни предложения за конкурса и имат право да гласуват за определяне на победителите.

През годините, инициативата се превърна в символ на солидарност и признание за компаниите, които успешно съчетават постиженията в бизнеса с грижата за обществото. Водещата цел на организаторите е за пореден път да осигурят възможност, чрез която добрите каузи да станат още по-видими и да се демонстрира разбирането сред застрахователната общност, че развитието на сектора е обвързано с устойчивото развитие и благополучието на обществото.

Победителите в конкурса „Застрахователи за обществото“ ще бъдат обявени на 3 октомври на официална церемония по връчване на наградите в рамките на традиционното честване на професионалния празник - Деня на застрахователя.

Важни дати:

•    Период на представяне на проекти от кандидатите:  01.08 - 08.09.2023 г.

•    Гласуване: в периода 14 -27.09. 2023 г.

•    Обявяване на победителите: 03.10.2023 г.

 

Начало