Отличават най-добрите компании в застрахователния и пенсионноосигурителния сектор у нас за 2021 година

За четиринадесета поредна година ще бъдат връчени най-престижните годишни награди в застрахователния и пенсионноосигурителния сектор у нас - „Застраховател на годината“, “Пенсионноосигурително дружество на годината”, “Застрахователен брокер на годината”. Организатори на събитието са Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски” и Българската асоциация на застрахователните брокери, които ще отличат най-добрите компании в сектора.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония на 19 май 2022 г. 

По традиция отличията се връчват в 9 категории, като победителите ще бъдат определени от експертно жури, в лицето на представители на организаторите, по предварително определени обективни публични критерии.

Най-добрите компании ще получат призове в следните категории:

- Застраховател на годината – Общо застраховане

- Застраховател на годината – Животозастраховане

- Най-динамично развиващо се застрахователно дружество

- Пенсионноосигурително дружество на годината “Допълнително задължително пенсионно осигуряване”

- Пенсионноосигурително дружество на годината “Допълнително доброволно пенсионно осигуряване”

- Най-динамично развиващо се пенсионноосигурително дружество

- Застрахователен брокер на годината - Общо застраховане

- Застрахователен брокер на годината - Животозастраховане

- Застрахователен брокер на годината - Най-динамично развиващо се дружество

Фондация “Проф. д-р В. Гаврийски” ще връчи за 24-та година своите специални награди За цялостен принос в развитието на българското застраховане“, „За цялостен принос в развитието на българското осигуряване“ и "За цялостен принос в развитието на посредничеството в застраховането " на заслужили експерти и мениджъри, лидери в своя сектор.  

Медийни партньори на годишните награди са: Investor.bg, Bloomberg TV Bulgariа, Българска телеграфна агенция, Еconomic.bg, Money.bg, Dnes.bg, в. “Стандарт”, в. “Банкеръ”, Insmarket.bg.

Начало