С образователната игра-тест „Твоето застрахователно IQ: Живот“ АБЗ отбелязва Световната седмица на парите

Инициативата е част от кампанията на АБЗ „На фокус: животозастраховане“

В играта може да се включи всеки, като реши образователния тест „Твоето застрахователно IQ: Живот“, достъпен чрез сайта на Асоциацията на българските застрахователи – www.abz.bg.  Така освен да проверят и обогатят  знанията си за застраховането, участниците ще могат да се включат и в томбола с награди – 3 ваучера от магазин за техника, всеки на стойност 200 лв.  

Играта се провежда в периода 23 март -10 април 2022 г. Условието е участниците да отговорят на 15-те въпроса от теста „Твоето застрахователно IQ: Живот“ и да постигат резултат „средно“ или „високо“ ниво на познания.  С подаване на свой адрес на електронна поща участниците ще могат да се включат в томболата за награди, а печелившите ще бъдат определени на 14 април 2022 г.

Да сме финансово грамотни означава да поемем отговорността за собственото си финансово благополучие и това на нашите близки. Ненапразно, тази година фокусът ни е върху животозастраховането. Целта ни е да напомним, че ние самите сме източник на нашето благосъстояние и затова на първо място трябва да защитим своето здраве и живот.  Вярваме, че усилията в тази посока имат смисъл и са важни не само за отделния човек, но и за обществото ни като цяло. Именно затова повишаването на финансовата и застрахователната  грамотност е сред водещите стратегически приоритети на АБЗ.“ – подчерта Константин Велев, председател на АБЗ.

С образователната игра с награди „Твоето застрахователно IQ: Живот“ АБЗ отбелязва Световната седмица на парите - ежегодна глобална кампания, посветена на финансовата грамотност  за деца и младежи и провеждана под егидата на Организацията за икономическо развитие и сътрудничество.

Инициативата е част от кампанията на АБЗ „На фокус: животозастраховане“, чиято цел е от една страна да се насочи вниманието на повече хора към смисъла и ползите от животозастраховането, а от друга да се повишат познанията им в тази област и така да бъдат подпомогнати, за да могат да направят информиран, съобразен с личната им ситуация избор.

 

Повече за образователната игра-тест „Твоето застрахователно IQ: Живот“

Какъв е периодът на играта?

  • Играта ще се проведе в периода 23 март -10 април 2022 г.

Какви са наградите?

  • 3 ваучера от магазин за техника, всеки на стойност от 200 лв.

Как да участвате?

Как ще се теглят наградите?

  • Томболата ще се разиграе само сред участниците, попълнили теста в периода 23 март – 10 април 2022 г., постигнали резултат от теста „средно“ или „високо“ ниво и подали свой е-мейл адрес в указаното поле в края на теста.
  • Тегленето на наградите ще се извърши автоматично на случаен принцип чрез специализиран софтуер  на 14 април 2022 г.
  • Печелившите ще бъдат уведомени чрез съобщение от АБЗ, изпратено до съответния  печеливш адрес на електронна поща.

 

 

Официалните правила на играта "Твоето застрахователно IQ: Живот“ може да намерите като прикаченфайл към настоящото съобщение. 

Начало