С образователната игра-тест „Твоето застрахователно IQ: Дом“ АБЗ повишава познанията за имотните застраховки

Инициативата е част от информационната кампания на АБЗ „Застраховки за дома: Запази своя свят“

В играта може да се включи всеки, като реши образователния тест „Твоето застрахователно IQ: Дом“, достъпен чрез сайта на Асоциацията на българските застрахователи – www.abz.bg.  Така освен да проверят и обогатят  знанията си за застраховането, участниците ще могат да се включат и в томбола с награди – 3 ваучера от магазин за техника, всеки на стойност 200 лв.  

Играта се провежда в периода 5-15 юли 2023 г. Условието е участниците да отговорят на 15-те въпроса от теста „Твоето застрахователно IQ: Дом“ и да постигат резултат „средно“ или „високо“ ниво на познания.  С подаване на свой адрес на електронна поща участниците ще могат да се включат в томболата за награди, а печелившите ще бъдат определени на 17 юли 2023 г.

Образователната игра с награди „Твоето застрахователно IQ: Дом“ е част от информационната кампания на АБЗ с фокус върху имущественото застраховане, чиято цел е да разясни необходимостта и ползите от имуществените застраховки като инструмент за осигуряване на финансова и житейска стабилност и да предостави практични съвети и полезна информация за потребителите.

 

Повече за образователната игра-тест „Твоето застрахователно IQ: Дом“

 

Кой може да участва?

  • Всеки, който иска да провери и обогати знанията си за застраховките за дома.

Какъв е периодът на играта?

  • Играта ще се проведе в периода 5-15юли 2023 г.

Какви са наградите?

  • 3 ваучера от магазин за техника, всеки на стойност от 200 лв.

Как да участвате?

  • Отговорете на 15-те въпроса от теста „Твоето застрахователно IQ: Живот“!
  • Постигнете резултат „средно“ или „високо“ ниво!
  • Подайте точен адрес на електронна поща за връзка в посоченото поле в края на теста! Така ще се включите в томболата и имате шанс да спечелите един от 3-те ваучера.

Как ще се теглят наградите?

  • Томболата ще се разиграе само сред участниците, попълнили теста в периода -15юли 2023 г. , постигнали резултат „средно“ или „високо“ ниво и подали свой е-мейл адрес.
  • Тегленето на наградите ще се проведе на 17 юли 2023 г. То ще се извърши автоматично на случаен принцип чрез специализиран софтуер.
  • Печелившите ще бъдат уведомени чрез съобщение от АБЗ, изпратено до съответния  печеливш e-мейл адрес. 

 

Начало