Константин Велев бе удостоен с награда за цялостен принос за развитието на българското застраховане

На своята 25-а годишнина Фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски” и Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) връчиха наградата „За цялостен принос в развитието на българското застраховане” на Константин Велев, изпълнителен директор на ЗАД „Армеец“ АД и председател на УС на АБЗ по време на церемонията по връчване на годишните награди „Застраховател на годината“, “Пенсионноосигурително дружество на годината”, “Застрахователен брокер на годината” за 2022 г.  на 17 май 2023 г.

Името и личността на Константин Велев са свързани с утвърждаването, развитието и успехите на българското застраховане през последните десетилетия. Той има изключителен принос за развитието на едни от най-важните браншови организации в застрахователния сектор – Асоциацията на българските застрахователи, както и НББАЗ.

Наградата „За цялостен принос в развитието на българското застраховане” е заслужена оценка за приноса на Константин Велев в развитието и успехите на българското застраховане, за професионализма и уважението към българските исторически ценности, за неговия безспорен авторитет.

Начало