Отличават най-добрите компании в застрахователния и пенсионноосигурителния сектор у нас за 2018 година

За eдинадесета поредна година ще бъдат връчени най-престижните годишни награди в застрахователния и пенсионноосигурителния сектор у нас - „Застраховател на годината“, “Пенсионноосигурително дружество на годината”, “Застрахователен брокер на годината”. Организатори на събитието са Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски” и Българската асоциация на застрахователните брокери, които ще отличат най-добрите компании в сектора.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония на 30 май от 19.00 часа в столичния хотел Маринела“, зала София Гранд.

По традиция отличията се връчват в 9 категории, като победителите ще бъдат определени от експертно жури, в лицето на представители на организаторите, по предварително определени обективни публични критерии.

 

Най-добрите компании ще получат призове в следните категории:

- Застраховател на годината – Общо застраховане

- Застраховател на годината – Животозастраховане

- Най-динамично развиващо се застрахователно дружество

- Пенсионноосигурително дружество на годината “Допълнително задължително пенсионно осигуряване”

- Пенсионноосигурително дружество на годината “Допълнително доброволно пенсионно осигуряване”

- Най-динамично развиващо се пенсионноосигурително дружество

- Застрахователен брокер на годината - Общо застраховане

- Застрахователен брокер на годината - Животозастраховане

- Застрахователен брокер на годината - Най-динамично развиващо се дружество

 

Фондация “Проф. д-р В. Гаврийски” ще връчи за 21-ва година своите специални награди “За цялостен принос в развитието на българското застраховане“, "За цялостен принос в развитието на застрахователното посредничество" и „За цялостен принос в развитието на осигурителните системи в България“ на заслужили експерти и мениджъри, лидери в своя сектор.

Очаква се на тазгодишната церемония по връчване на наградите да присъстват над 250 гости. Събитието по традиция се посещава от застрахователния и финансовия елит на България, ръководители на държавните институции и регулаторните органи, на академичните среди и бизнеса.

Медийни партньори на събитието са: Investor.bg, Bloomberg TV Bulgariа, Bulgaria on Air TV, Еconomic.bg, сп. “Икономика”, в. “Банкеръ”, в. “Стандарт”, Money.bg, Insmarket.bg.

Начало