За 10-та поредна година ще бъдат връчени най-престижните застрахователни и пенсионноосигурителни отличия

 

За 10-та поредна година ще бъдат връчени най-престижните застрахователни и пенсионноосигурителни отличия

 

 

Юбилейното издание на наградите „Застраховател на годината“,Пенсионноосигурително дружество на годината, Застрахователен брокер на годината” ще се проведе на 30 май от 19.30 часа в София Хотел Балкан“

 

 

За десета поредна година Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски” и Българската асоциация на застрахователните брокериорганизират връчването на престижните годишни награди „Застраховател на годината“, “Пенсионноосигурително дружество на годината”, “Застрахователен брокер на годината” и ще отличат най-добрите компании в сферата на застраховането и пенсионното осигуряване у нас. Наградите, които станаха известни като застрахователните „Оскари”, ще бъдат връчени на официална церемония на 30 май от 19.30 часа в София Хотел Балкан“, зала Роял.

 Тазгодишното издание на конкурса, който се превърна в едно от най-значимите събития за финансовия и застрахователния сектор, е по-специално, защото празнува своя 10-годишен юбилей. По този повод организаторите са подготвили и луксозно печатно издание на български и английски език, което разказва цялата история на наградите и представя всички, получили признания през годините.

 Тази година награди ще бъдат връчени в 9 категории, като победителите ще бъдат определени от експертно жури, в лицето на представители на организаторите, по предварително определени обективни публични критерии.

 Най-добрите компании ще получат призове в следните категории:

 

 • Застраховател на годината – Общо застраховане;

 • Застраховател на годината – Животозастраховане;

 • Най-динамично развиващо се застрахователно дружество;

 • Пенсионноосигурително дружество на годината “Допълнително задължително пенсионно осигуряване”;

 • Пенсионноосигурително дружество на годината “Допълнително доброволно пенсионно осигуряване”;

 • Най-динамично развиващо се пенсионноосигурително дружество;

 • Застрахователен брокер на годината - Общо застраховане;

 • Застрахователен брокер на годината - Животозастраховане;

 • Застрахователен брокер на годината - Най-динамично развиващо се дружество.

   Фондация “Проф. д-р В. Гаврийски” ще връчи за 20-ти пореден път своите специални награди “За цялостен принос в развитието на българското застраховане“ и „За цялостен принос в развитието на осигурителните системи в България“ на утвърдени професионалисти и мениджъри, лидери в своя сектор.

   Очаква се на тазгодшната церемония по връчване на наградите да присъстват над 250 гости от България и Европа. Събитието по традиция се посещава от застрахователния и финансовия елит на България, ръководители на държавните институции и регулаторните органи, на академичните среди и бизнеса. Сред чуждестранните гости се очаква да присъстват представители на Eвропейската комисия, Европейския орган за застраховане и професионално пенсионно осигуряване (ЕIOPA), Европейската актюерска асоциация, Европейска асоциация за управление на фондове и активи (EFAMA), Организацията за икономическо сътрудничество и развитие, представители на европейските академични среди и др.

   Медийни партньори на събитието са: Investor.bg, Bloomberg TV Bulgariа, Bulgaria on Air TV, Еconomic.bg, сп. “Икономика”, сп. “Мениджър”, в. “Банкеръ”, в. “Стандарт”, Insmarket.bg, Rabota.bg, Епицентър.бг.

   

   

 

Начало