Започва шестото издание на Турнира по минифутбол за Купата на АБЗ

Състезатели от девет отбора влизат в битка за заветния трофей

София, 14.09.2017 г. След броени дни започва Турнира по минифутбол за купата на Асоциацията на българските застрахователи. Престижното състезание, което се превърна в едно от най-очакваните събития – отличителна спортна емблема на бранша, ще събере на закритите терени на спортна академия „Царско село“ в София представители на девет застрахователни компании. В отборите се допускат само състезатели, които работят в застрахователните дружества, членуващи в АБЗ. Турнирът се провежда в съответствие с действащите правила за минифутбол на БФС. Неизменен технически организатор на събитието е ИНСМАРКЕТ.

Надпреварата започва с официално откриване на 30 септември 2017 години, а полуфиналът и финалът ще бъдат играни точно на Празника на българския застраховател – 1 октомври.
Непосредствено след последния съдийски сигнал на финала ще се състои и церемонията по награждаването на най-добрите. Наградният фонд включва купи за отборите, класирали се на І-во, ІІ-ро и ІІІ-то място; индивидуални медали за състезателите в отборите, класирали се на І-во, ІІ-ро и ІІІ-то място, статуетки за най-добър вратар и голмайстор на турнира. По традиция ще бъде връчена и наградата на ИНСМАРКЕТ за феърплей.

В шестото издание на турнира ще участват отборите на застрахователните компании: „Алианц България“, „Армеец“, „Булстрад живот ВИГ“, „Групама“, „Дженерали“, ДЗИ, „Евроинс“, „Ей Ай Джи“ и „Лев Инс“.

 График на срещите може да намерите в прикачения PDF файл.

Начало